RESTAURANT EL GAT Restaurante Tarrega Lleida
Benvolgut client/a, t'hem trobat molt a faltar!

Des del Gat ens hem preparat per garantir la màxima seguretat dels nostres clients, així com del nostre personal. Com a prioritat volem que us sentiu #comacasa: segurs, pero a l'hora, que torneu a sentir el caliu de compartir el vostre temps d'oci i posar en valor el valor humà que caracteritza el nostre projecte, les persones. Reobrim el restaurant amb algunes novetats de funcionament, decoració, manteniment i seguretat. En aquest vídeo podeu veure algunes de les mesures que hem implementat.

Preguntes freqüents                              

On puc veure el menú cada migdia?
El menú del bufet estarà penjat al web del gat a partir de les 17.00h del dia anterior i el mateix dia a l'instagram del Gat.


Cal que reservi taula per dinar a la terrassa?
No és obligatori, només si et vols assegurar de trobar lloc. El telèfon per a fer les reserves és el 973 312 288 o per WhatsApp al 679 52 85 03


Hi ha servei a domicili?
No, de moment no oferim aquest servei, però sí que tenim servei take away (per emportar) amb recollida al restaurant.


Quines són les mesures de seguretat impantades i les obligacions que tinc com a client?
A continuació, podeu consultar totes les mesures concretes que hem implantat.


 

Mesures de seguretat per part del restaurant                                     

1. Neteja a fons 2 vegades al dia i neteja permanent durant els serveis de cadires, taules i vaixella.


2. El personal compleix les mesures higièniques individuals d'uniformitat, ús de mascaretes i guants.


3. Els productes d'alimentació i beguda que ens arriben dels nostres proveïdors passen per un procés de neteja i desinfecció abans de ser cuinats i posats a disposició dels nostres clients.


4. Per garantir la màxima seguretat, el bufet lliure migdia serà servit pel personal del Gat i d'aquesta manera minimitzarem el contacte dels aliments amb altres persones.


5. Per assegurar el compliment de les distàncies de seguretat mínimes, hem habilitat unes barreres protectores, hem creat un circuit d'entrada i sortida i hem posat unes marques al terra per marcar el distanciament.


6. La vaixella que s'utilitza està desinfectada a 80 graus de temperatura i la mantelleria és d'un sol ús.


7. Els envasos d'un sol ús per emportar són biodegradables per un compromís ferm amb el medi ambient. Es reciclen al contenidor marró.


8. L'equip del Gat hem rebut una formació específica de seguretat contra el Covid-19 i som coneixedors de les normes sanitàries per poder atendre els nostres clients amb la màxima seguretat sanitària.


9. Els nostres clients podran fer ús dels serveis amb un protector especial per al WC i amb la recomanació de rentar-se les mans abans i després de fer ús del servei.


10. Les persones que vulguin fer ús de la terrassa hauran d'espererar a l'exterior a que el nostre personal els doni taula. Les persones que vulguin menjar per emportar podran entrar al local a realitzar o a buscar la seva comanda.


11. Degut a la necessitat de respectar les distàncies, l'espera en el bufet pot incrementar-se ja que només podem servir d'un en un.


12. En la mesura del possible preguem que els nostres clients puguin fer els pagaments amb targeta. Les persones que facin ús de la terrassa podran pagar a la taula i no caldrà que entrin al local. 


 
La responsabilitat que demanem als nostres clients:

1. Recomanem l'ús de mascaretes a dins del local.


2. Fer ús del gel hidogilitzant a l'entrar i al sortir del local.


3. Agrairem que deixeu les safates amb plats i coberts i gots utilitzats als recipients habilitats per a la recollida.


4. Els clients hauran de seguir un circuit d'entrada i sortida i complir les distàncies de seguretat marcades a dins del local.


5. Els guants o mascaretes que no utilitzeu els podeu llençar a les escombraries habilitades, en cap cas a terra o a sobre les taules.
Obert de dilluns a divendres de 8.30h a 17.00h
Reserves i comandes fins les 13.00h al telèfon 607 233 798
Servei de take away amb recollida al restaurant de 13.00h a 15.00h
Servei de terrassa limitat al 50% de l'aforament